Cauta reteta

La'ham nashif - Carne fripta cu condimente

In Emiratele Arabe Unite “nashif” este un fel de mincare modern, care este destul de simplu de gatit,textura si gustul fiind special.De obicei este pregatit pt masa de seara si este popular in lunile de iarna cand este insotit de paine.Este de asemenea un fel de mincare preferat la sfarsiturile de saptamina si la picnicuri.Servit cu paine,cu cateva felli de ceapa si rosii,poate sa fie pregatit si din pui , creveti sau fructe de mare.


INGREDIENTE:
• 750 gr carne fara os ( oaie, vita...sau pui )
• 2 lingurite pasta tomate
• 1 rosie
• 1-2 cani ulei
• 2 cepe mari
• 6 catei usturoi
• 1 lingura turmeric
• 1-2 linguri cardamom
• 1 legatura coriandru fresh
• Sare pt gust
• Putina apa

INGREDIENTE:
Feliati cepele,zdrobiti usturoiul si taiati coriandrul.Fierbeti carnea la foc mic aproximativ 45minute.
Scurgeti-o si puneti-o deoparte.
Prajiti ceapa pina devine maronie,adaugati condimentele si continuati sa prajiti amestecand pt 2-3 minute.
Adaugati ingredientele ramase si destula apa pt a obtine un sos gros.
Serviti cald.

sursa:dubai.myforum.ro

Total continuturi

Gustariarabestiblogspot. Un produs Blogger.