Cauta reteta

Laban - Iaurt

In zonele indepartate ale Emiratelor, o cana mare de zer proaspat facut in case este servit odata cu fiecare mincare.
Beduinii o beau impreuna cu mincarea lor si il toarna deasupra orezului pt a da mincarii o aroma speciala si de asemenea de a ajuta procesul de digestie. Este o bautura care se intrebuinteaza in timpul Ramadhanului (postul Islamic) pt a rupe postul la apusul de soare.
Baut cu inghitituri mici incet,el ajuta reinvierea digestiei sa lucreze dupa o zi incarcata fara de hrana si bautura.Este servit cu curmale in timpul Ramadhanului.

INGREDIENTE:
• 6 cani iaurt proaspat
• 3 cani apa minerala
• 1 lingurita sare
• 1-2 lingirite menta uscata

PREPARARE:
Puneti toate ingredientele intr-un blender si dati la cea mai mare viteza pt 30 secunde.
Gustati si daca necesita mai multa sare,adaugati.
Puneti la rece pina il serviti.

sursa:dubai.myforum.ro

Total continuturi

Gustariarabestiblogspot. Un produs Blogger.