Cauta reteta

Saudi Sambosak


INGREDIENTE:
*3 cani faina
* 2cepe taiate marunt
* 1 lingura jumate de ulei
* 1lingurita piper negru
* 1 lingurita de drojdie,molura si mac
* 1 lingurita chimion
* apa
* carne macinata
* sare


PREPARARE:

Faina impreuna cu drojdia,molura si macul se amesteca si se prajesc putin in ulei.Se adauga apa si sarea si se amesteca pina aluatul se leaga.
Se taie aluatul bucatele mici patrate ( nici prea mici pentru a le umple cu carne) pe o tava si se pun la un loc cald pt 1ora.
Se pune la prajit ceapa,sarea,piperul si chimenul la foc mic.
Se ia fiecare bucata de aluat si in mijloc se pune carnea cu mirodenille in mijolc si se impaturesc.
Apoi se pun dupa la prajit pe amandoua partilela foc mic.

sursa:dubai.myforum.ro

Total continuturi

Gustariarabestiblogspot. Un produs Blogger.