Cauta reteta

Djaj murraq saloona - Tocanita pui arabeasca

In cele mai multe case din Emirate murraq este marca cotidiana si este servita cu orez sau "ragagg".Este de asemenea un fel de mincare care se poate servi cu peste sau oricare alt fel principal.
In timpul Ramadhanului este servita cu paine numai si este numita "fareed".Zarzavaturile si condimentele pot sa fie in corcodanta cu gusturile dvstra.Acest fel este un fel de mincare tipic traditional este mincat cu mina dreapta,sau in casele moderne chiar si cu lingura.



INGREDIENTE:
* un pui taiat in 8 bucati
* 8 cepe taiate
* 1-2 cani ulei de porumb (eu pun mai putin deobicei)
* 1 1/2 lingurite supa bezar
* 2 usturoi zdrobiti
* sare pt gust
* 2 cartofi taiati bucati mari
* 1 morcov taiat
* 6-8 cani apa
* 1 lingurita turmeric
* 1 lingurita cardamon zdrobit sau pudra
* 2 lingurite lamie
* 1 lingura paste tomate
* coriandru

PREAPARE:
Se pune ulei intr-o oala la foc mic si se adauga puiul ,ceapa si sarea. Prajiti puiul pina devine maroniu,intoarceti-l frecvent,si adaugati condimentele: usturoiul, lamia si bezar.
Prajiti 5min la foc mic si adugati toate celelate ingredientele ramase cu exceptia coriandrului.
Fierbeti usor pina ce puiul si zarzavaturile devin moi.
Tresarati coriandru deasupra si serviti cald cu orez.

sursa:dubai.myforum.ro

Total continuturi

Gustariarabestiblogspot. Un produs Blogger.